Kolon pihaan ajaminen on kielletty!

Hyvät vanhemmat ja muut autoilijat. Kolon pihaan ajaminen on kielletty! Jos kuskaatte lapsianne autolla kokouksiin, niin auto tulee jättää Kavallintien varressa olevalle parkkipaikalle. Vanhemmat saavat tottakai saattaa lapsensa kololle asti, mutta se tapahtuu kävellen parkkipaikalta. Jokainen jaksaa varmasti kävellä lyhyen matkan parkkipaikalta kololle. Ajoreitti kolon pihaan kulkee naapureidemme Klostretin (keltainen huvila) asukkaiden pihan läpi, eikä sitä ole tarkoitettu läpiajoon. Ainoastaan johtajilla on lupa ajaa autolla, kun hakevat painavia tavaroita esimerkiksi leiriä varten. Toivomme, että kaikki kunnioittavat yhteisiä pelisääntöjä jatkossa.

Syyskokous

Tervetuloa Oravanmarjat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen sunnuntaina 21.8 klo. 18.00 alkaen. Kokous pidetään kololla, osoitteessa Kavallintie 12 02700 Kauniainen.

Infoa Roihusta!

Roihu lähestyy kovaa vauhtia ja nyt seuraakin infoa yhteiskuljetuksista:

Lähtö paikkana toimii Leppävaaran urheilupuiston parkkipaikka, Vanha maantie 15. Bussi lähtee 20.7. klo 7.30. Alueelta lähtee paljon muitakin patiolaisia, joten olethan ajoissa paikalla, että ehdit löytää Oravanmarjat!
Paluu on samaan paikkaan 28.7. noin klo 16:00.

Nähdään Roihulla!

Kesän 2016 leirit

Tänä vuonna 04-syntyneet ja sitä vanhemmat osallistuvat Suomen Partiolaisten suurleirille, Roihulle. Ilmoittatuminen on alkanut ja päättyy jo 24.1! Lisätietoa löydät täältä.

Sudenpennut ja nuoremmat seikkailijat osallistuvat Järeän leirille, joka järjestetään 9.-12.6. Lisätietoa luvassa myöhemmin!

 

Adventtikalenterit nyt myynnissä!

Oravanmarjat myyvät jälleen perinteiseen tapaan partiolaisten adventtikalentereita. Kalenterit ovat nyt myynnissä hintaan 7 euroa. Suurin osa myymiemme kalenterien tuotoista tulee suoraan lippukunnallemme, ja kampanja onkin tärkeä osa varainhankintaamme! Kalenterien tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen.

Tänä vuonna uutuutena kalenterin voi ostaa katumyynnin lisäksi myös netistä, osoitteesta adventtikalenteri.fi. Verkkokaupasta ostettujen kalentereiden hintaan lisätään 2 € toimituskulut / kalenteri ja nettimyynnin postituksen hoitaa Suomen Partiolaiset. Myös netistä ostetulla kalenterilla voit tukea Oravanmarjoja valitsemalla lippukuntamme oston yhteydessä kohdasta ”Lippukunta, jota haluan tukea”.

Kiitos, että tuet lippukuntaamme ja partiotoimintaa!

Syyskokous

Tervetuloa Oravanmarjojen syyskokoukseen maanantaina 24.8.2015 klo. 18.00 alkaen. Kokous pidetään kololla, osoitteessa Kavallintie 12 02700 Kauniainen. Valitaan uusi hallitus ja pestataan tärkeimmät tekijät tämän kauden retkille ja tapahtumiin.