Oravanmarjat Järvi-Espoon Eräpartiolaisten jäseneksi

Maanantaina 23.2. Järeän eli Järvi-Espoon Eräpartiolaisten vuosikokouksessa tehtiin päätös, että lippukuntamme Oravanmarjat otetaan Järeän jäseneksi. Kuulumme siis tästä lähtien Kara-Karhujen, Kilon Kipinöiden, Pitkäjärven Vaeltajien ja Viherlaakson Peurojen muodostamaan lippukuntaryhmittymään. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että teemme yhä enemmän yhteistyötä alueen lippukuntien kanssa, otamme käyttöömme Suomen Partiolaisten partio-ohjelman lisäksi Järeän eräohjelman ja vaihdamme partiopaitojemme värin sinisestä ruskeaan.

Sudenpennut käyttävät edelleen tummansinistä college-paitaa, mutta vartiolaiset ja johtajat käyttävät tästä lähtien ruskeaa partiopaitaa. Suosittelemme kaikkia vartiolaisia ja johtajia hankkimaan uuden paidan kesäleiriin (Helle2015) mennessä. Paitoja kannattaa kysellä muilta partiolaisilta, jos heillä olisi vanhoja pieneksi jääneitä paitoja tai sitten uuden saa hankittua Scandinavian Outdoor Storesta.

Lisätiedot Martalta: martta@oravanmarjat.fi

Jarea_merkki