Ylimääräinen vuosikokous 2022

Oravanmarjat ry:n ylimääräinen vuosikokous pidetään 17.1. klo 19:00 kololla (Kavallintie 14a, Kauniainen). Kokouksen tarkoituksena on muokata yhdistyksen sääntöjä sekä valita uusi puheenjohtaja yhdistykselle. Kaikilla 15 vuotta täyttäneillä lippukunnan jäsenillä, jotka osallistuvat kokoukseen, on äänioikeus. Linkistä löytyy ehdotus uusista säännöistä: https://docs.google.com/document/d/1zOLGqzjk2f9Vq8Ym-7cAWyZIcG19znlQSJPaAsSLCvg/edit#

Tervetuloa!

Syyskokous 2021

Oravanmarjat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 4.10. kololla (Kavallintie 14a, 02700 Kauniainen) klo. 19. Kokouksessa äänestetään ja päätetään uusi hallitus kaudelle 2021-2022, sekä keskustellaan tulevista tapahtumista. Tervetuloa!

Kevätkokous 2021

Tervetuloa Oravanmarjat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen sunnuntaina 21.2 klo. 18.00 alkaen. Kokous pidetään poikkeuksellisesti etänä. Linkki kokoukseen: https://meet.google.com/eek-qvis-pfh

Syyskokous 2020

Oravanmarjat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 23.8. kololla (Kavallintie 14a, 02700 Kauniainen) klo. 18. Kokouksessa äänestetään ja päätetään uusi hallitus kaudelle 2020-2021, sekä keskustellaan tulevan syksyn tapahtumista.

Tervetuloa!

Koronaviruksen vaikutus lippukuntaan

Suomessa levinnyt koronavirus vaikuttaa nyt myös partioon.
Nyt kun koronavirus on julkistettu pandemiaksi Suomen Partiolaiset ovat tehneet seuraavan päätöksen kevään partiotoiminnasta;
Kaikki viikottaiset tapaamiset, kokoukset ja retket perutaan tai siirretään ainakin 15.4. asti.
Kaikki suuret yli 500 hengen tapahtumat siirretään tai perutaan toukokuun loppuun asti.

Oravanmarjat noudattavat myös samaa suositusta. Täten joudunme valitettavasti perumaan kaiken ohjelmamme 15.4. asti.

Viikottaisten kokousten jatkamisesta informoidaan kun asia on jälleen ajankohtainen.

Mikäli olette ilmoittautuneet lippukuntamme retkelle tai tapahtumaan, maksu palautetaan. Retkimaksuista voi olla yhteydessä omaan ryhmänjohtajaan.

Kesäleiri Väiski kuitenkin näillä näkymin järjestetään. Kesäleirin laskutus on siirretty huhtikuun loppuun, josta informoimme lisää heti kun tämä on mahdollista. Tällä hetkellä ei siis ole syytä paniikkiin tai ilmoittautumisen peruuttamiseen. Espoon partiotuki päivittää Väiskin tilannetta ja kaikille annetaan mahdollisuus harkita osallistumista, kun asiasta tiedetään enemmän.

Pahoittelemme syvästi tilannetta. Pidämme teidät ajantasalla koronavirustilanteen vaikutuksista partioon ja toivomme että saisimme toimintamme mahdollisimman pian taas pyörimään!

Lisätietoja antavat ryhmienjohtajat, sekä lippukunnanjohtaja Varpu Soini 0404128311 varpu.soini@gmail.com